Uutiset ja artikkelit

RT urakoitsijan tuotetieto ‐palvelussa rakennusliike voi luoda yrityksen oman tuoteryhmittelyn RT- tuotetietokannassa julkaistuista tuotteista

27.2.2020

RT urakoitsijan tuotetiedossa Yrityksen tuotteet ‐osioon voi luoda oman tuoteryhmittelyn ja lisätä sinne tuotteita RT tuotetietokannasta sekä luoda käsin yrityskohtaisia tuotteita.
Toiminnallisuus nopeuttaa tuotteiden hakua ja rekisteröimistä hankkeisiin. Lisäksi se varmistaa, että vuosisopimustuotteet tulevat oikein valituksi. Nopein ja helpoin tapa rakennusliikkeelle liittää tuotteet yrityksen tuoteryhmittelyyn on poimia ne RT-tuotetietokannasta. Julkaisemalla tuotetiedot RT-tuotetietokannassa varmistat jakelun kaikille palvelua käyttäville rakennusliikkeille ja hankkeeseen kutsutuille muille osapuolille.

Rakennustieto on käynnistänyt Rakennustuotteiden digitaalinen tunnistaminen rakennushankkeessa -kehityshankkeen

27.2.2020

Rakennustieto ja GS1 Finland Oy järjestivät 26.2.2020 yhdessä infotilaisuuden rakennustuotteiden digitaalisesta tunnistamisesta.
Tilaisuus keskittyi etenkin tuotteiden ja ylempien pakkaustasojen yksilöintiin ja merkitsemiseen. Aihe herätti paljon keskustelua ja myös ajatuksia digitaalisten tunnisteiden jatkohyödyntämisestä. Kiitos osallistujille!
Rakennustuotteiden digitaalinen tunnistaminen rakennushankkeessa -kehityshanke yhdistää koko toimialan toimijat, jotka työskentelevät tuotetietojen kanssa. Hanke on kansallinen ponnistus ja osa kansainvälistä Digital Supply Chain -hanketta, jonka Building Smart International ja GS1 International ovat käynnistäneet Euroopassa 2019.
Hankkeen osana tullaan kevään 2020 aikana järjestämään avoimia tilaisuuksia hankkeen aiheesta ja toivotammekin kaikki tervetulleeksi oppimaan ja jakamaan osaamista kanssamme.