LÖYLY saunan lasiovi pronssi 8x19 tervaleppäkarmi

Tuotekuvaus

Kotimainen LÖYLY-saunanovi on moderni versio perinteisestä saunanovesta. Lasiovi lisää ilmavuutta, tilan tunnetta ja valoisuutta sauna- ja kylpyhuonetiloissa. Lasi on materiaalina helppohoitoinen ja sopii täydellisesti skandinaaviseen tyyliin. Valitse tilaan ja tyyliisi sopivat puukarmit useasta eri vaihtoehdosta. Vakiona tuleva nuppivedin on aina valitun karmipuun mukainen. Ovessa on sivuttaissäädettävät kulkuaukkosaranat, rullasalpa sekä muovitelki. LÖYLY-oveen on saatavana lisävarusteena myös muita vedinmalleja. Kokonaan lasinen saunanovi lisää ilmavuutta, tilan tuntua ja valoisuutta sauna- ja kylpyhuonetiloissa. Lasi on materiaalina helppohoitoinen ja hygieeninen - se sopii täydellisesti skandinaaviseen kosteiden tilojen sisustamiseen. Lasinen saunanovi avartaa saunatilan ja päästää valon tiloihin. Saunan lasioven voi valita karmillisena tai karmittomana. Karmiksi voi valita mäntypuusta, tervalepästä tai haapapuusta valmistetun karmin tai valmiiksi mustaksi sävytetyn. Aito puinen nuppi on aina karmin mukainen. Puunupin vaihtoehdoksi voi valita erikoisvetimen laajasta valikoimasta.

Nimitiedot

Yritys Vihtan Oy
Yrityksen WWW-sivu https://www.vihtan.fi
Pitkä tuotenimi LÖYLY saunan lasiovi pronssi 8x19 tervaleppäkarmi
Tuotemerkki VIHTAN
Tuotesarja LÖYLY saunan lasiovi
Yleisnimi Saunan lasiovi
Tekninen nimi 8x19 pronssi, tervaleppäkarmi

Ympäristötiedot

Materiaalin kierrätys, jätelaji Metalli, Sekajäte, Käsittelemätön puu, Tasolasi
Materiaalin kierrätysohje Käytä ensisijaisesti tuote uudelleen tai myy eteenpäin. Mikäli tämä ei ole mahdollista, erottele ja kierrätä osat. Karkaistu lasi tasolasijätteeseen. Karmit ja puiset vetimet puhtaaseen puujätteeseen. Metalliosat metalliromuun. Saranasuojat ja muut muovio
Pakkauksen kierrätys, jätelaji Pahvi, Kalvomuovi, Käsittelemätön puu
Pakkauksen kierrätysohje Suojapahvit toimitetaan pahvinkeräykseen. Muovikalvo (LLDPE) värittömän kalvomuovin keräykseen. Kuljetuslavat puhtaaseen puujätteeseen nauloineen.

Muut tiedot

Alkuperämaa Suomi

Tuotekoodit

Tuotteen GTIN-koodi 6430034032243
Yrityksen tuotekoodi 281032224A
Rakennustuotenumero 1089415
Talo 2000 -tuoteluokka 322.31 Saunanovet

Pakkaus- ja logistiikkatiedot

Myyntiyksikkö Kappale
Käyttöyksikkö (sisällön käyttöyksikkö) Kappale
Muunnoskerroin 1
Myyntipakkaus 1:n GTIN-koodi 6430034032243