SoilWeb®-maansidonta kennostojärjestelmä

Tuotekuvaus

SoilWeb®-järjestelmä on korkean kestävyyden verkosto erillisiä kennoja, jotka sitovat ja tasapainoittavat maaperää. SoilWeb®-järjestelmä mahdollistaa innovatiiviset maansidontaongelmien ratkaisut luiskien, kanavien tuennassa ja maan säilyttämiskohteissa. SoilWeb® kennostot on tehty korkealaatuisesta polyethyleenistä. Koko tuotteen valmistusprosessi mahdollistaa sertifioidun järjestelmän ISO 9001:2000.

Luiska- ja rannikkolinjan suojausjärjestelmä
SoilWebin® luiska- ja rannikkolinjan suojausjärjestelmä sulkee, vahvistaa ja hillitsee pintamaakerrosten ja -täytteen liikettä luiskissa ja luistoa hydrodynaamisen ja gravitaatiovoimien avulla.

Maan säilytysjärjestelmä
SoilWeb®-järjestelmä, rakennettuna kerroksina, mahdollistaa maan säilytysjärjestelmänä ratkaisut kaikkiin vaativiinkin rakennekohteisiin. Järjestelmä mahdollistaa rakenteen joustavuuden ja antaa esteettisen ja täysin kasvipeitteisenkin ulkonäön haluttaessa.

Kuorman tuentajärjestelmä
SoilWeb® kuorman tuentajärjestelmä vakauttaa valitun täyteaineen ja edesauttaa ratkaisut kolmella eriavain alueella: 1) kuorman jakojärjestelmä heikkojen maa-alueiden yllä, 2) pohjan tasapainotus päällystetyillä pinnoilla ja 3) pinnan tasapainotus ei pinnoitetuilla pinnoilla.

Tiedostot

RT-tuotekortti RT-103411.pdf

Nimitiedot

Yritys EG-Trading Oy
Yrityksen WWW-sivu https://www.eg-trading.fi
Pitkä tuotenimi SoilWeb®-maansidonta kennostojärjestelmä
Tuotesarja SoilWeb®
Yleisnimi Maansidonta

Muut tiedot

Liittyvän RT-tuotekortin numero 103411

Tuotekoodit

Yrityksen tuotekoodi SoilWeb
Rakennustuotenumero 1086368
Talo 2000 -tuoteluokka 156 Luiskaverhoukset