Kuivakäymäläkomero KH-3 3-ryhmä rinnakkain VSS

Tuotekuvaus

Käyttötarkoitus
Kuivakäymäläkomeroa KH-3 käytetään K- ja S1-luokan väestönsuojissa, joissa se sijoitetaan väestönsuojan sisäpuolelle käymälätilojen ilmanvaihtoa palvelevien ylipaineventtiilien kohdalle. Käymäläkomero kiinnitetään väestönsuojan seinään asennettuun kiinnityskehykseen. Kuivakäymäläkomeroon sijoitetaan kuivakäymälän kaluste. Väestönsuojissa tulee olla käymälä jokaista varsinaisen suojatilan 20 m2 kohti (jokaista alkavaa 26 suojapaikkaa kohti).

Rakenne ja tekniset ominaisuudet
Kuivakäymäläkomeroita on saatavana yhden, kahden, kolmen, neljän ja viiden käymäläkomeron ryhminä, joista käytetään tyyppimerkintöjä KH-3/1, KH-3/2, KH-3/3, KH-3/4 ja KH-3/5. Jokainen käymäläkomero on varustettu vetoketjulla suljettavalla kulkuaukolla. Kuivakäymäläkomero on teräsputkirunkoinen ja valmistettu kangasmateriaalista, joka on menetelmien IMO Resolution A.471 (XII) ja SIS 65 00 82 mukaan testattuna vaikeasti syttyvää. Kuivakäymäläkomero täyttää sisäasiainministeriön antamissa määräyksissä esitetyt vaatimukset. VTT on myöntänyt kuivakäymäläkomerolle sen vaatimusten mukaisuuden osoittavan tuotesertifikaatin VTT C 295/04. Kuivakäymäläkomerolla on ollut sisäasiainministeriön myöntämä käyttölupa tarkastustunnukselle K, S1, S3, S6 / 436.

Toimitus
Kuivakäymäläkomerot ja niiden kiinnityskehykset toimitetaan erillisinä pakkauksina. Erikoistapauksissa kuivakäymäläkomero voidaan valmistaa erikoismittaisena tai lisähaaroituksin esimerkiksi niissä tapauksissa, joissa kuivakäymäläkomeron kiinnityskehystä ei voida asentaa käymälätilojen ilmanvaihtoa palvelevien ylipaineventtiilien kohdalle.

Nimitiedot

Yritys Malkit Oy
Yrityksen WWW-sivu https://www.malkit.fi
Pitkä tuotenimi Kuivakäymäläkomero KH-3 3-ryhmä rinnakkain VSS
Tuotesarja Kuivakäymäläkomero Varastotuote
Yleisnimi Kuivakäymäläkomero
Tekninen nimi KH-3 3-ryhmä rinnakkain VSS

Muut tiedot

Alkuperämaa Suomi

Tuotekoodit

Yrityksen tuotekoodi 10009080
Rakennustuotenumero 1406990
Talo 2000 -tuoteluokka 293 Väestönsuojalaitteet

Pakkaus- ja logistiikkatiedot

Tuotteen pituus (mm) 2050
Tuotteen leveys (mm) 950
Tuotteen korkeus (mm) 1950
Myyntiyksikkö Kappale
Käyttöyksikkö (sisällön käyttöyksikkö) Kappale
Muunnoskerroin 1