RS Parks Tasapainorata

Tuotekuvaus

Tasapainorata on muokattava ja turvallinen rata tasapainoharjoitteluun. Rata soveltuu myös aloitteleville voimistelijoille. Radan esteet ovat keveitä ja pehmeitä, joten loukkaantumisriski on pieni ja säilytys helppoa. Radan osat kiinnittyvät permantomattoon velcrolla ja pintamateriaali on kestävää corduraa. Tasapainoradan esteiden päällinen PVC:tä, joka on ftalaattitonta ja täyttää EN 71-3 lasten lelujen turvallisuustandardin. Kyljet keltaista printattua pvc:tä ja pohja on pintakuvioitua liukueste pvc:tä. Yläosassa on todella kestävä cordura-kangas. Sisältää:
• Tasapainokiila (4kpl) on erinomainen lisä erilaisiin tasapaino-, temppu- ja parkour-ratoihin. Tuote soveltuu erinomaisesti niin pienille lapsille kuin aikuisillekin. Korkeus 40cm, leveys 40cm, pituus 70 cm.
• RS Balance spot (2 + 2kpl) on pyöreä tasapainopalikka. Palikka on oiva lisä lastenleikkeihin ja tasapainoratoihin. Sopii varsinkin pienille lapsille, saatavilla kahdessa eri koossa. Palikkaa on saatavilla kahdessa koossa, pienen halkaisija on 30 cm, korkeus 9cm ja isomman halkaisija 40 cm ja korkeus 19.5cm.
• Taitettava tasapainopuomi (2kpl) on kevyt ja helposti siirrettävä puomi kotitreeneihin, päiväkotiin, kouluun ja voimisteluseuroille. 3m pitkä puomi taittuu pituussuunnassa puoliksi, kumpikin puolikas on kiinni toisissaan. Pohjassa on pitoa parantava PVC-pohja sekä tarrat, joilla puomi kiinnittyy tarvittaessa permantomattoon. Matala puomi mahdollistaa temppujen harjoittelun turvallisemmin verrattuna korkeaan puomiin. Puomi on huomattavasti pehmeämpi kuin kisapuomi, mutta ei liian pehmeä, joten myös aikuinen voi harjoitella sillä. Korkeus 10cm, leveys 12/20cm, pituus 300cm(150+150cm).

Tiedostot

Muu dokumentti RS Parks esite

Nimitiedot

Yritys RS Parks Oy
Yrityksen WWW-sivu https://rsparks.fi/
Pitkä tuotenimi RS Parks Tasapainorata
Tuotemerkki RS Parks
Tuotesarja Tasapainorata
Yleisnimi Liikuntasaliväline
Tekninen nimi Korkeus 40cm, leveys 40cm, pituus 70 cm

Tuotekoodit

Rakennustuotenumero 1217832
Talo 2000 -tuoteluokka 554 Liikuntatilojen kalusteet

Pakkaus- ja logistiikkatiedot

Tuotteen pituus (mm) 700
Tuotteen leveys (mm) 400
Tuotteen korkeus (mm) 400
Myyntiyksikkö Kappale
Käyttöyksikkö (sisällön käyttöyksikkö) Kappale
Muunnoskerroin 1