Muovihaka Oy

Muovihaka Oy
Kuusimäentie 12
01900 Nurmijärvi
Puhelin 09 290 2220
www.muovihaka.com
info@muovihaka.com

1-54 / 157

Sivu

Muovihaka Oy

Muovihaka on erikoistunut ruiskupuristustekniikalla valmistettavien kumi-muovisekoitteisten erikoismattojen valmistukseen. Valmistusohjelmassamme ovat mm. tuulikaappimatot ja kostean tilan matot kiinteistöjen tarpeisiin ja ruohomatot kuluttajakäyttöön. Mittava osaamisemme muovituotteiden suunnittelusta, muottivalmistuksesta ja tuotannosta takaavat parhaat saatavilla olevat matot kiinteistöjen puhtaanapitoon.

Tuotteemme ovat kierrätyskelpoisia ja valmistusmenetelmämme ovat luontoystävällisiä. Mattojen suunnittelussa kiinnitämme huomion niiden muotoiluun, kulutuskestävyyteen, kierrätettäviin materiaaleihin ja ympäristöarvoihin.

Muovihaka on perustettu vuonna 1988 ja tänä päivänä Muovihaka on yksi Euroopan johtavista kumi-muovisekoitteisten erikoismattojen valmistajista. Toimintamme on kansainvälistä, sillä suurin osa tuotannostamme viedään Suomen rajojen ulkopuolelle. Mattotuotannostamme menee vientiin jo yli 80 % ja vientiä on yli 70 maahan.

Valmistamme myös teknisiä muovituotteita alihankintana. Periaatteenamme on tarjota asiakkaillemme kokonaispalvelu tuotteen suunnittelusta ja muottien valmistuksesta aina lopputuotteen kokoonpanoon ja pakkaamiseen.

Muovihakan valmistamien tuotteiden kaikki työvaiheet tehdään omalla tehtaallamme Nurmijärvellä. Näin voimme valvoa tuotteidemme laatua koko valmistusprosessin ajan ja pystymme huomioimaan materiaalien erikoisvaatimukset tuotannon jokaisessa vaiheessa.