Konepuristin Oy

Konepuristin Oy
Kehätie 2
85410 Sievi
Puhelin 08 4886 200 (Asiakaspalvelu Ma-Pe 8-16)
www.konepuristin.com
konepuristin@konepuristin.com

1-54 / 159

Sivu

Konepuristin Oy

Olemme rakennuskiinnikkeiden maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut yritys. Laaja tuotevalikoimamme koostuu useiden eri kiinnikevalmistajien tuotteista. Tuotteet ovat CE-merkittyjä. Toimintamme on suunnattu yrityksille, mutta verkkokaupan kautta palvelemme myös ympäri vuorokauden yksityis- ja pienasiakkaita.

Pitkän kokemuksen tuomaa osaamista
Toimintamme on alkanut jo vuonna 1974 ja henkilökuntamme omaa vuosikymmenien kokemuksen kiinnikealalta. Toimipisteemme sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla Sievissä, josta pystymme hoitamaan toimitukset nopeasti ja luotettavasti kaikkialle Suomeen.

Palvelut
Palveluumme kuuluvat perinteiset varastotoimitukset sekä merkkikohtaisesti kerätyt ja pakatut kiinnikepaketit. Kiinnikepaketit toimitetaan ympäristöystävällisessä uudelleen hyödynnettävässä puupakkauksessa. Pakkaus toimii myös suojana työmaalla. Varastoimme ja toimitamme sopimuksesta myös asiakaskohtaisia tuotteita.
Erikoisalaamme ovat hirsirakentamisessa käytettävät kiristystangot ja kiinnikkeet. Hirsikiinnikkeillä voidaan vähentää, sallia tai estää rakennuksen painumista.
Opastamme ja neuvomme myös kiinnikkeiden valinnassa sekä määrälaskennassa.

Nopeus ja joustavuus
Pyrimme saamaan varastotuotteiden toimitukset liikkeelle tilauspäivänä tai seuraavana. Toimitusvarmuutemme on erittäin hyvä. Käytettävissä ovat kaikki suurimmat kuljetusliikkeet. Omat kuljetuksemme hoitaa lähialueen toimitukset joustavasti vaikka suoraan työmaalle.

Asiakkaat
Asiakaskuntamme koostuu hirsi- ja taloteollisuudesta, jälleenmyyjistä, rakennusliikkeistä ja erilaisia puutuotteita valmistavista yrityksistä. Useimmat asiakassuhteemme ovat pitkäaikaisia.