Unifloor Jumpax Nature - lattian alusrakennejärjestelmä

Tuotekuvaus

-Kustannustehokas ratkaisu ongelmalattioille
-Erittäin vankka, kelluva alustajärjestelmä
-Tarjoaa todella tasaisen lopputuloksen
-Valmis liimattavaksi kaikille puolikoville lattiapinnoille ja matoille
-Hyvät eristävät ominaisuudet
-Ympäristöystävällinen

Jumpax® Nature on täydellinen ekologinen lattian alusrakennejärjestelmä. Se on suunniteltu erityisesti projekteihin, joissa on asetettu korkeat vaatimukset suorituskyvyn ja lattian alusrakenteen parhaan mahdollisen vakauden osalta. Jumpax® Nature tarjoaa ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta loistavaa kestävyyttä dynaamisia ja staattisia kuormia vastaan. Lisäksi se eristää täydellisesti kylmiä lattioita korkean lämmöneristävyytensä ansiosta. Kun tähän vielä lisätään huomattava akustinen suorituskyky, saadaan ihanteellinen lattian alusrakennejärjestelmä.

Jumpax® Nature on kelluva lattian fast track -esikäsittelyjärjestelmä, joka sopii liimattavaksi kaikille puolikoville lattiapäällysteille kuten vinyylille, vinyylilankuille, linoleumille, korkille, kumille sekä matolle ja tekstiililaatoille. Sitä voidaan käyttää melkein millä tahansa lattiarakenteella ja se soveltuu äärimmäisen hyvin tasoittamaan nopeasti puisen erotuslattian. Tämän ainutlaatuisen tuotteen paksuus on vain 14,5 mm. Sen asentaminen edellyttää vain perusmallisia työkaluja ja taitoja, mutta se mahdollistaa todella ammattimaisen ja tasaisen lopputuloksen. Se tarjoaa ratkaisun monentyyppisiin ongelmiin, jotka liittyvät perinteisiin lattiapinnan asennusmenetelmiin.
Jumpax® Nature voidaan asentaa kaikissa olosuhteissa ja muita toimintoja voidaan suorittaa samanaikaisesti. Kaksi itsekiinnittyvää osaa voidaan asentaa nopeasti ja helposti kelluvaksi lattian alusrakenteeksi tasoittamalla välittömästi tyypilliset epätasaisuudet ja poistamalla täysin tasoitteen, pohjusteen, vanerilevyjen ja naulojen tarpeen. Vanhojen lattiapintojen, irrallisten tasoitteiden tai saastuneen pinnan poistaminen ei ole tarpeen. Ongelmallisten alustojen, pienten halkeamien tai haitallisen kalvon aiheuttamat vauriot uusiin lattioihin eivät enää aiheuta ongelmia.

* Kelluvaa tasoitetta käytettäessä valmiin lattian äänen vaimennus riippuu aina käytettävän kelluvan tasoitejärjestelmän askeläänen vaimennuksesta.

Tiedostot

Nimitiedot

Yritys Christian Berner Oy
Yrityksen WWW-sivu https://www.christianberner.fi
Pitkä tuotenimi Unifloor Jumpax Nature - lattian alusrakennejärjestelmä
Tuotemerkki Unifloor
Tuotesarja Jumpax
Yleisnimi Lattian alusrakennejärjestelmä
Tekninen nimi lattian alusrakennejärjestelmä

Muut tiedot

Liittyvän RT-tuotekortin numero 103116

Tuotekoodit

Yrityksen tuotekoodi 150500
Rakennustuotenumero 1192285
Talo 2000 -tuoteluokka 427.2 Žäntä eristävät alusmateriaalit

Pakkaus- ja logistiikkatiedot

Myyntiyksikkö Pakkaus
Käyttöyksikkö (sisällön käyttöyksikkö) Neliömetri
Muunnoskerroin 2.16
Pakkauskoko 3, tyyppi Muu pakkaus
Pakkauskoko 3, suuruus 48
Pakkauskoko 3, pituus (syvyys) (mm) 1200
Pakkauskoko 3, leveys (mm) 1200
Pakkauskoko 3, korkeus (paksuus) (mm) 1250
Pakkauskoko 3, bruttopaino (kg) 850