Lukkan GL -liukulasitus

322.3 Lasisisäovet
kiinteät ikkunat ja lasiseinät, kattorakenteet, kaiteet

Lukkan -tuotteet

 • liukulasit 1k – lasilla
 • liukulasit 2k – eristyslasilla

Lukkan KL -lasijärjestelmä

 • kiinteät ikkunat ja lasiseinät
 • lasikattorakenteet
 • kaiteet

Materiaalit
AluRoll -tuotteiden pääasiallinen materiaali on Suomessa valmistetut alumiini, muoviosat sekä tiivisteet. Alumiinin ja lasin yhdistelmä on tyylikäs ja moniin rakenteisiin mukautuva osa rakennuksia. AluRoll pulverimaalatut alumiiniprofiilit ovat ympäristöystävällinen, kestävä ja huoltovapaa materiaali. AluRoll materiaaleilla on viiden vuoden materiaalitakuu.

Integroidut tuoteperheet
AluRoll -tuotejärjestelmiä voidaan vaivattomasti yhdistellä keskenään. Sillä saavutetaan merkittäviä kustannussäästöjä rakennusten lasitustöissä. Vuosien tuotekehittely, asiantuntemus ja kokemus ovat osoittaneet AluRoll -tuotteiden kestävyyden ja toimivuuden käytännössä.

Testattua laatua
AluRoll -tuotteille on tehty lukuisia testauksia. Lukkan™ -liukulasit olivat ensimmäisenä suomalaisena liukulasivalmistajana CE merkitty tuote. Jatkuva tuotekehitys ja testaus ovat taanneet Lukkan™ -tuotemerkin laadun ja toimintavarmuuden pohjolan vaativissa olosuhteissa.

Lukkan™ pystypuitteelliset liukulasit on CE merkitty ja testattu tuote.

Liukulasien korkeus 2800 mm (SFS-EN 14351-1 + A1)

4 mm lasipaksuudella suoritustasot ovat:

 • Tuulenpaineen kestävyys EN 12211 luokka 2
 • Turvatestaus EN 12210 1200 Pa
 • Iskunkestävyys EN 13049 200 mm

6 mm lasipaksuudella suoritustasot ovat:

 • Tuulenpaineen kestävyys EN 12211 luokka 3
 • Turvatestaus EN 12210 1800 Pa
 • Iskunkestävyys EN 13049 200 mm

LUKKAN™ – liukulasien lukitus
Katetuilla terasseilla ja parvekkeilla voidaan viettää enemmän aikaa ja niiden varustelu kalusteineen halutaan suojata varmalla lukituksella. Kalusteet voidaan pitää paikoillaan ympäri vuoden säältä suojattuna. Täysin uudistettu ja hyödyllisyys suojattu lukituskokonaisuus Lukkan™ terassi on myös turvallinen paikka säilyttää terassin tarpeelliset kalusteet ja varusteet. Terassille löytyy laaja valikoima lukitusvaihtoehtoja:

Vetonuppi on edullinen vaihtoehto sisäpuoliseen lukitukseen.

Ovisalvalla on mahdollista pitää kulkuovi auki tai lukita ovi sisäpuolelta. Avaimeton sisäpuolinen painosalpa on siisti ja turvallinen valinta, kun tarvitsee lukitusta vain sisäpuolelta käsin.

Ulko- ja sisäpuolisiin liukulasien lukituksiin on saatavilla eurooppalaisella yleislukkopesällä varustettu lukko tai tehdasasennuksena uusin patentoitu Abloy® Sentry, jossa on Classic ja Profile päivitysmahdollisuus. Päivityksen jälkeen käytössäsi on yksi ja sama avain ulko-oveen ja terassille.

Lue lisää
Lisätiedot
Rakennustuotenumero 1012263
Talo2000-luokat 322.3 Lasisisäovet
Parent SKU RT 103329

AluRoll Oy

Niemenkatu 79
15240 Lahti
Puhelin 020 734 3450 tai 050 521 0024

www.aluroll.fi
myynti@aluroll.fi