Spin-nosto-ovikoneisto, 1000N

Tuotekuvaus

Spin-koneistot ovat edistyksellisiä autotallikoneistoja. Niiden avulla ovet saadaan toimivaan sulavasti ja todella äänettömästi.

Tyypillisin kokoonpano on Spinbuskit -koneistopaketti, joka sisältää koneiston, 3 m hihnavetolaitteiston valmiiksi koottuna sekä kauko-ohjauksen yhdellä muuttuvakoodisella lähettimellä. Koneiston vetovoima on 650N ja se voidaan asentaa max 2,4 m korkuiseen ja 4,4 m levyiseen lamellinosto-oveen.

Saatavana myös 1000N koneisto ja 4 m vetolaitteisto. Näillä voidaan automatisoida max 3,4 m korkuinen ja 5,2 m levyinen lamellinosto-ovi. (kannattaa tarkistaa soveltuuko Soon-koneisto kohteeseen paremmin).

Lamellinosto-ovien lisäksi Spinbus-koneistoilla on mahdollista automatisoida myös kippiovia. Kippiovien liikeradat vaihtelevat valmistajakohtaisesti ja joissain tapauksissa liikerata ei mahdollista konekäyttöä. Näiden ongelmien ratkaisemiseksi on olemassa ns. oskilloivaa vetovartta (SPA5), jonka avulla koneiston veto- ja työntöliikkeet saadaan myötäilemään oven normaalia liikerataa.

Tiedostot

RT-tuotekortti RT103200

Nimitiedot

Yritys Sicutec Oy
Yrityksen WWW-sivu https://www.sicutec.fi
Pitkä tuotenimi Spin-nosto-ovikoneisto, 1000N
Yleisnimi Nosto-ovikoneisto
Tekninen nimi Spin, 1000N

Muut tiedot

Liittyvän RT-tuotekortin numero 103200

Tuotekoodit

Yrityksen tuotekoodi Spin 1000N
Rakennustuotenumero 1171313
Talo 2000 -tuoteluokka 325.4 Ovikoneistot

Pakkaus- ja logistiikkatiedot

Myyntiyksikkö Kappale
Käyttöyksikkö (sisällön käyttöyksikkö) Kappale
Muunnoskerroin 1