Laaksonen tauluhyllyt

Tuotekuvaus

Laaksonen tauluhylly TH-6 aukeavilla verkko-ovilla
Laaksonen TH-6 tauluhyllyt teosten tehokkaaseen ja turvalliseen säilytykseen. Yhdessä vaunussa on kuusi verkkosäilytyspintaa. Verkon silmäkoko 100 x 100 x 4,0 mm. Esimerkkikuvan mukaisilla vaunuilla saadaan 50 m² tilaan lähes 400 m² säilytyspintaa, kun hyllystön pituus on noin 4,0 m ja korkeus 2,7 m. Mitoitus räätälöidään tilan ja tarpeen mukaan. Kiskovaihtoehdot ja vaunurakenne ovat samat kuin siirtohyllyssä.

Laaksonen tauluhylly TH-2 keskiverkolla
Laaksonen TH-2 tauluhyllyt erityisesti suurten teosten tehokkaaseen ja turvalliseen säilytykseen. Yhdessä vaunussa on kaksi verkkosäilytyspintaa. Verkon silmäkoko 100 x 100 x 4,0 mm. Mitoitus räätälöidään tilan ja tarpeen mukaan. Kiskovaihtoehdot ja vaunurakenne ovat samat kuin siirtohyllyssä.

Laaksonen tauluhylly TH-UV ulosvedettävät verkkoseinät
TH-UV ulosvedettävät verkkoseinät teosten tehokkaaseen ja turvalliseen säilytykseen. Verkkoseinät liikkuvat kevyesti kuulalaakeroitujen pyörien ansiosta. Runkorakenne vaihtoehdot: kattokannatus, katto- ja lattiakannatus, itsekantavarunko ylä- tai alakannatuksella sekä näiden yhdistelmät. Yhdessä ulosvedettävässä verkkoseinässä on kaksi verkkosäilytyspintaa. Verkon silmäkoko 100 x 100 x 4,0 mm.

Tiedostot

RT-tuotekortti RT103202

Nimitiedot

Yritys Metallivalmiste A. Laaksonen Oy
Yrityksen WWW-sivu https://www.laaksonen.fi
Pitkä tuotenimi Laaksonen tauluhyllyt
Tuotemerkki Laaksonen
Tuotesarja Tauluhyllyt
Yleisnimi Säilytyskaluste

Muut tiedot

Alkuperämaa Suomi
Liittyvän RT-tuotekortin numero 103202

Tuotekoodit

Rakennustuotenumero 1440905
Talo 2000 -tuoteluokka 533 Varasto- ja arkistokalusteet

Pakkaus- ja logistiikkatiedot

Myyntiyksikkö Kappale
Käyttöyksikkö (sisällön käyttöyksikkö) Kappale
Muunnoskerroin 1