Invisible-akustiikkajärjestelmä

439.1 Akustiset pinnoitteet
INVISIBLE koostuu pohjalevystä, pinnoitteesta ja työmenetelmästä. Pohjalevynä toimii akustiikkalevy 40 mm:n paksuisena. Valikoimassamme on myös ohuempia akustiikkalevyjä tarvittaessa.

Invisible-järjestelmä

Invisible-järjestelmä koostuu pohjalevystä, pinnoitteesta ja työmenetelmästä. Pohjalevynä toimii akustiikkalevy 40 mm:n paksuisena. Valikoimassamme on myös ohuempia akustiikkalevyjä tarvittaessa. Pohjalevy kiinnitetään runkorakenteeseen ruuvaamalla, tai suoraan pintaan liimaamalla. Miksi akustiikkalevy pohjalevyksi? Vakiomittaisella akustiikkalevyllä saadaan työmaaoloissa täsmälleen samat tekniset ominaisuudet akustiikkapintaan, kuin laboratorio-olosuhteissa tehdyt testitulokset. Pinnoitteen tarkoitus on verhoilla akustiikkalevyt piiloon ohuella kerroksella. Pinnoite on myös itsessään akustinen, mutta pääosan vaimennuksesta hoitaa pohjalevy. Tällä yhdistelmällä saadaan hyvin sileää ja tasalaatuista pintaa. Pinnoite on ainutlaatuinen. Se ei reagoi herkästi olosuhteisiin samalla tavalla kuin orgaaniset pinnoitteet. Se on myös itsessään akustinen ja epäorgaaninen. Perliittiin perustuva pinnoite kulkee asentajien mukana aina paketoituna ja valmiina käyttöön. Asennamme pinnoitteen itse ja vastaamme työn tuloksesta. INVISIBLE -työmenetelmästä vastaavat asentajat ovat käyneet koulutuksemme ja ovat sertifioituja työhönsä.

Lue lisää
Lisätiedot
M1-merkintä Kyllä
Rakennustuotenumero 1149053
Ohjeet

Pohjalevynä huovaton 40 tai 20 mm:n lasivillalevy. Kiinnitys Invisible-saparokiinnikkeillä tai liimaamalla valmistajan ohjeiden mukaisesti. Levyjen saumoihin ei tule laittaa liimaa, akryyliä tai mitään muuta tasoiteainetta. Saumat verkkoteipataan Invisible akustiikkalaastilla. Pinnoitus tehdään Invisible-pinnoitteella n. 3 mm:n vahvuuteen valitun pintastruktuurin mukaisesti.

1. Alaslaskettu rakenne: GK-runko, 400 mm jaolla. Levy ruuvataan Invisible saparokiinnikkeitä apunakäyttäen.

2. Suoraan taustaan: Pohjalevy liimataan suoraan taustaansa.

Talo2000-luokat 439.1 Akustiset pinnoitteet
Parent SKU 1184798

Acoustic Scandinavia Oy

Kirkkotie 104
05820 Hyvinkää
Puhelin 044 294 8711

www.acoustic-scandinavia.com
acoustic@acoustic-scandinavia.com