tuotekortti

Rakentamisen ratkaisut: infra- ja talotekniikka, LVI-järjestelmät, salaoja- ja sadevesijärjestelmät, rakennustarvikkeet - Meltex Oy

RT 38648

Meltex Oy Plastics

RT tuotekortit

40568_RT_38648.pdf
Meltex Oy on vuonna 1993 perustettu, kotimaisessa yksityisomistuksessa oleva rakennustarvikkeiden valmistukseen, maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Meltex palvelee jälleenmyyjiä, rakennusliikkeitä ja teollisuutta oman myymäläverkoston, LVI-tukun ja valtakunnallisen tukkumyynnin voimin.
Meltexin putki- ja kaivotehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Sipoossa, Kuhmoisissa sekä Turussa. Muoviraaka-aineet valitaan huolellisesti ja jokainen tuote-erä tarkistetaan ja testataan. Tuotannon laadunvarmistus toteutetaan oman laatukäsikirjan sekä VTT:n suorittaman ulkoisen laadunvalvonnan mukaisesti.
Meltex valmistaa salaoja- ja sadevesijärjestelmät sekä huippuimurit talonrakentamiseen, rumpuputkia ja kaivoja infrarakentamiseen sekä paine- ja viemäriputkia LVI-urakointiin. Lisäksi valikoimaan kuuluvat kattavasti rakennustarvikkeet suodatinkankaista betonivalutarvikkeisiin.
Lue lisää

Meltex Oy Plastics

Puuppolantie 111
40270 Palokka
Puhelin 020 777 0010, Faksi 020 777 0049

www.meltex.fi
myynti@meltex.fi