Saumalaakso Oy

Perustettu 1986
Saumalaakso Oy
Kääpätie 7
00760 Helsinki
09 4761 4700, 02 646 4700
www.saumalaakso.fi
info@saumalaakso.fi

2 Item(s)

RT tuotekortit

38937.pdf

Saumalaakso Oy – lisää ikää julkisivulle

Saumalaakso on vuonna 1986 perustettu saumaukseen ja saumaustarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Suoritamme ammattitaidolla myös betonikorjaukset, huoltomaalaukset sekä muut julkisivujen korjaustyöt. Tarjoamme urakoimiimme kohteisiin myös kattavat huoltosopimukset.

Yrityksemme työllistää yli 50 ammattitaitoista asentajaa ja yhdeksän toimihenkilöä. Luotamme ja olemme ylpeitä suomalaisesta työvoimastamme. Oman työn osuus on urakoidessamme lähes poikkeuksetta 100 %. Sen takia onkin luonnollista, että olemme Suomalaisen Työn Liiton -jäsenyritys. Merkkinä kotimaisesta palvelusta Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt oikeuden käyttää Avainlippu-tunnusta. Liikevaihtomme oli 28.2.2017 päättyneellä tilikaudella noin 4,05 milj. euroa. Yrityksemme on alamme suurin.

Toimimme pääasiassa Etelä-Suomen alueella, mutta olemme tehneet uusintasaumaus, elementtisaumaus ja tiivistystöitä laajasti, Oulua myöten. Asiakaskuntamme muodostuu pääasiassa maamme johtavista rakentajista ja rakennuttajista. Uusintasaumausten ja korjaussaumausten puitteissa toimimme yhteistyössä monien isännöitsijä- ja suunnittelutoimistojen kanssa.

Vuosikymmenien kokemus on tuonut yrityksellemme osaamista, mitä on vaikea rahassa mitata. Siksi me mittaammekin sitä asiakkaidemme luottamuksella. Toimintavuosien aikana olemme saumanneet yli 5000 työkohdetta, joista 25 urakkaa maamme rajojen ulkopuolelta.

Saumalaakso Oy käyttää Oy Sika Finland Ab:n tuotteita.

Elementtisaumojen uusiminen – Tarpeen tunnistaminen, katso video!

Elementtisaumojen uusiminen, katso video!

Uusintasaumaus työselitys, katso video!

Betonivauriovideo, katso video!

Saumavaurioiden synty, katso video!

Saumavaurion korjaus, katso video!

Tilaa Saumausopas -paperiversio, täältä!