Lipputanko lujitemuovi

Tuotekuvaus

Laadukas ja helppohoitoinen lipputanko on pihasi kaunistus sekä yksityis- että yrityskäytössä. Liputtamalla saat firmallesi näkyvyyttä, sillä yritys- tai mainoslippu on maamerkki, joka huomataan jo kaukaa. Se ohjaa asiakkaat luoksesi. Yksityishenkilönä voit liputuksella juhlistaa varsinaisten liputuspäivien lisäksi perhejuhlia. Liputuspäivienkään ulkopuolella lipputanko ei ole tyhjillään, sillä voit pitää tangossa siniristiviiriä tai maakuntaviiriä el isännänviiriä, joka saa liehua salossa vuorokauden ympäri. Jouluksi voit hankkia vaikkapa salkoon nostettavat näyttävät jouluvalot!

Lipputanko jokaiseen kohteeseen
Lipputanko -mallistomme kokovaihtoehdoista löydät varmasti sopivan pituuden. Pakettiin kuuluu tangon lisäksi aina myös varustepaketti, joka sisältää asennustarvikkeet: nupin, lippunarun, knaapin, lippulukot, tartuntajalustan (eli betoniankkurit, saranalevyn ja mutterisarjan) sekä asennusohjeen. Tartuntajalusta sopii myös kallioasennukseen. Kilpimuotoinen laippa ja vahvemmat pultit takaavat jalustan paremman kestävyyden. Sama jalusta sopii kaikkiin 6-12 m tankoihin. Pitkät (14-18 m) tangot toimitamme kaksiosaisina. Pitkiin tankoihin kuuluu oma varustepaketti, joka sopii 14-18 metrisiin tankoihin.

Meiltä saat myös valmiit betonijalustat. Pysyvässä asennuksessa valmis betonielementti upotetaan maahan. Tilapäiseen käyttöön kannattaa valita maanpäällinen betonijalusta, jota voi tarvittaessa siirtää paikasta toiseen. Jalustan paino määräytyy tangon pituuden mukaan.

Valikoimastamme löytyy myös turvalukittava ja sisänarullinen lipputanko, joilla voit turvata lippusi ilkivallalta. Sisänarujärjestelmä on saatavissa käsikäyttöisenä tai vinssillä varustettuna. Sisänarujärjestelmä lisää myös tangon käyttömukavuutta, kun narun hakkaavaa ääntä ei kuulu lainkaan.

Lipputangon hoidoksi riittää pesu ja narujen vaihto muutaman vuoden välein. Valmistaja testaa tuotteita säännöllisesti eri sääolosuhteissa ja Nordic lulipputangoille valmistaja myöntää kymmenen vuoden takuun. Meiltä saat myös kaikki liputustarvikkeet.

Nimitiedot

Yritys Malkit Oy
Yrityksen WWW-sivu https://www.malkit.fi
Pitkä tuotenimi Lipputanko lujitemuovi
Tuotesarja Lipputanko Tilaustuote
Yleisnimi Lipputanko

Muut tiedot

Alkuperämaa Suomi

Tuotekoodit

Rakennustuotenumero 1406998
Talo 2000 -tuoteluokka 173.1 Lipputangot

Pakkaus- ja logistiikkatiedot

Myyntiyksikkö Kappale
Käyttöyksikkö (sisällön käyttöyksikkö) Kappale
Muunnoskerroin 1