Lumir - akustiikkapinnoitteet

Tuotekuvaus

Lumirin akustiikkapinnoite voidaan asentaa suoraan lähes mille tahansa pinnalle. Akustiikkaratkaisut voidaan toteuttaa käyttämällä pinnoitteen alla erilaisia akustisia materiaaleja, kuten Lumir Boardia (LB) tai Lumir Woolia (LW). Tällaisilla yhdistelmärakenteilla päästään erittäin hyviin akustisiin ominaisuuksiin ja jopa A-akustiikkaluokkaan. Pohjarakenne voi koostua useista eri materiaaleista sillä Lumirin pinnoite peittää ne saumattomasti.
B-s1, d0 paloluokitus ja M1-luokiteltu sisäilmaluokitus. Pinnoitteet ovat vesipohjaisia eikä niistä haihdu haitallisia VOC-yhdisteitä. Biokuitupohjainen pinnoite tasaa myös sisäilman kosteusvaihteluita.
Lumirin akustiikkaratkaisut ovat mattapintaisia ja niiden pinnankarheutta voidaan säätää ruiskurappausta vastaavasta pinnasta hyvin sileäksi.
Lumirin pinnoitteet voidaan sävyttää RAL- tai NCS-värikarttojen mukaan, joten ne mukautuvat luontevasti erilaisiin sisustustyyleihin. Lumir-pinnoitteet pitävät värinsä ajan kuluessa. Pinnoite on läpivärjättyä, jolloin pienet vauriot eivät erotu siitä helposti. Lumirin akustiikkaratkaisut kestävät kolhuja ja niitä voidaan korjata hiomalla, täyttämällä kolhut tai ruistuttamalla vaurioitunut alue uudelleen.

Nimitiedot

Yritys Lumir Oy
Yrityksen WWW-sivu https://www.lumir.fi
Pitkä tuotenimi Lumir - akustiikkapinnoitteet
Tuotemerkki Lumir
Tuotesarja Lumir Akustiikkapinnoitteet
Yleisnimi Akustiikkapinnoite

Muut tiedot

Liittyvän RT-tuotekortin numero 103350
M1-merkintä Kyllä

Tuotekoodit

Rakennustuotenumero 1247126
Talo 2000 -tuoteluokka 439.1 Akustiset pinnoitteet