Sterisol 2,5 litran järjestelmät

Suomen Sterisol Oy

550.2 Pesuaine-annostimet
noin 1 000 annosta

Sterisol-annostelijat valmistetaan iskunkestävästä ja kierrätettävästä muovista tai harjatusta ruostumattomasta teräksestä. Kiinnitys ruuveilla tai kaksipuolisellateipillä (telineet nro 1530...1538). Yksinkertaisen ja luotettavan rakenteensa ansioista annostelijoiden elinkaari on erittäin pitkä. Mahdolliset rikkoutuneet osat voidaan korvata helposti saatavilla olevilla ja vaihdettavilla varaosilla.

Käyttökohteet

Sterisolin pintaan asennettavat annostelijat soveltuvat erinomaisesti kaikkiin hoito- ja teollisuustiloihin  sekä julkisiin tiloihin. Hygieenisinä ja helppohoitoisina ne soveltuvat niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin käyttöön.
Myös annostelijoiden käyttöominaisuudet noudattavat  korkean hygienian vaatimuksia: kaikki osat ovat helposti irrotettavissa ja pestävissä, myös koneellisesti.

2,5 litran järjestelmiin on saatavana tuotteita miedoista saippuoista ja shampoista aina tehokkaamman lian poistoaineisiin. Järjestelmät soveltuvat riittoisuutensa ansiosta erinomaisesti uima-, liikunta- ja jäähalleihin, teollisuuskohteisiin, kylpylöihin ja muihin isoihin suihkutiloihin. Alhaalta viistottu kansi helpottaa myös vähemmän käsivoimaa omaavien saippuan annostelua.

2,5 litran järjestelmän edut: 

  • antaa sopivan annoksen
  • helppo asentaa ja hoitaa
  • ilman säilöntä- ja väriaineita
  • hajustamattomia vaihtoehtoja
  • ilma- ja bakteeritiiviit pakkaukset

 

Lue lisää
Lisätiedot
Rakennustuotenumero 1017572
Talo2000-luokat 550.2 Pesuaine-annostimet

Suomen Sterisol Oy

PL 33 (Susikuja 15)
04131 Sipoo
Puhelin 010 322 7680010 322 7689

www.sterisol.fi
myynti@sterisol.fi