Hyke-saranaporttikoneisto

Tuotekuvaus

Hyke on monipuolinen kääntöporttikoneisto, jota voidaan käyttää erilaisissa porttiratkaisuissa. Porttilehtien maksimileveys on 3,5 metriä.

Hyke koneistot perustuvat 24V tasavirtamoottoreihin. HK7024 on ns. pääkoneisto ja se sisältää ohjauskortin. HK7224 on ns. orjakoneisto, joka on tarkoitettu asennettavaksi pääkoneen kanssa yhdessä pariporttiin. Pääkoneisto kytketään suoraan sähköverkkoon 3×1,5 mm2 johdolla. Koneistojen väliin 5×1,5 mm2 kaapeli orjakoneiston virransyötölle ja kierroslukulaskurille. Koneistot tarvitsevat 300-650 mm sivutilaa, joten ne eivät sovellu esimerkiksi paikkaan, jossa jalankulkuportti on heti ajoportin vieressä. Toisaalta koneistot voidaan asentaa massiivisiin pilareihin, koska asennuspinta voi olla jopa 400 mm irti saranalinjasta.

Ohjauskortin ominaisuuksia mm. säädettävät nopeus, voima, törmäysherkkyys, osa-aukko, huullosviive. Sähkölukkoliitäntä sekä lukitusmagneetille että solenoidilukolle sekä Bluebus väylä valokennoille ja muille lisävarusteille. Inputeja ja outputeja voidaan muokata OVIEW-ohjelmointilaitteella.

Hykekit on asennusvalmis paketti pariporteille. Se sisältää kaksi koneistoa (HK7224+HK7024), valokennoparin, radiovastaanottimen, yhden kauko-ohjaimen sekä varoitusvilkun.

UUTUUS: Hyke koneistoa on saatavana myös Hi-Speed versiona.

Tiedostot

RT-tuotekortti RT103200

Nimitiedot

Yritys Sicutec Oy
Yrityksen WWW-sivu https://www.sicutec.fi
Pitkä tuotenimi Hyke-saranaporttikoneisto
Tuotesarja Hyke-saranaporttikoneisto
Yleisnimi Saranaporttikoneisto

Muut tiedot

Liittyvän RT-tuotekortin numero 103200

Tuotekoodit

Yrityksen tuotekoodi Hyke
Rakennustuotenumero 1113935
Talo 2000 -tuoteluokka 177.4 Puomit

Pakkaus- ja logistiikkatiedot

Myyntiyksikkö Kappale
Käyttöyksikkö (sisällön käyttöyksikkö) Kappale
Muunnoskerroin 1