tulosta per sivu

Erityisjulkisivut

(Yhteensä 9 kpl)
 • BluClad -rappauksenaluslevy
  BluClad levy toimii rappausalustana tuulettuvassa julkisivurakenteessa. Levyn elämättömyyden ansiosta BluCladin asennus voidaan tehdä ilman levysaumojen nauhoitusta tai kittausta.Valmis julkisivu on kaunis ja tasainen ilman näkyviä liitoksia tai saumoja. BluClad on hyväksi havaittu huipputuote, jota on käytetty Suomessa 1990-luvun alusta alkaen.Levy on valmistettu kuitusementistä ja on lähes elämätön sekä palamaton. BluClad ei reagoi lämpötilan vaihteluihin ja on veden- sekä kosteudenkestävä.
  Tuote
 • Equitone -julkisivulevyt
  Tarjoamme Euroopan johtavan kuitusementtivalmistajan Eternitin Equitone julkisivulevyt. Luonnolliset materiaalit, miellyttävät värit, moderni muotoilu – valitsitpa sitten laadun tai luovuuden perusteella niin meiltä löytyy oikea tuote.Levyt ovat muotonsa säilyttäviä, veden- ja pakkasenkestäviä, ympäristöä säästäviä sekä helppohoitoisia ja niillä on erinomaiset paloa hidastavat ominaisuudet. Tuotevalikoimassa on runsaasti eri kokoja, värejä ja malleja. Tuotteet voidaan viimeistellä monella tapaa ja niitä voidaan yhdistää muihin materiaaleihin.
  Tuote
 • Equitone Tectiva-julkisivulevy
  Tectiva (Eter-Color) on läpivärjätty julkisivulevy, jossa on läpinäkyvä kylläste. Levy antaa julkisivulle selkeän ja miellyttävän ilmeen. Tectiva -levyillä voidaan luoda julkisivuun hyvin erilaisia ilmeitä hienostuneesta karheaan.Tectiva on edullinen ratkaisu. Läpivärjätyt levyt eivät vaadi kulma- ja saumalistoja. Tectiva on ihanteellinen julkisivulevy hyvinkin erilaisiin käyttökohteisiin.
  Tuote
 • Equitone Natura-julkisivulevy
  Läpivärjätty Natura julkisivulevy viimeistellään läpinäkyvällä pinnoitteella. Levyn kaunis, luonnollinen pinta antaa asuin-, liike- ja teollisuusrakennuksille tyylikkään ilmeen.Natura levyjä on helppo yhdistää tiilen, betonin tai puun kanssa. Läpikuultava pinnoite antaa julkisivulle elävän ilmeen.Laajan värivalikoiman ansiosta Natura levyillä voidaan muodostaa harmonisia väriyhdistelmiä tai rohkeita kontrasteja.
  Tuote
 • Equitone Natura Pro -julkisivulevy
  Läpivärjätty Natura Pro julkisivulevy viimeistellään läpinäkyvällä pinnoitteella. Levyssä on lisäksi antigraffitisuojaus. Levyn kaunis, luonnollinen pinta antaa asuin-, liike- ja teollisuusrakennuksille tyylikkään ilmeen.
  Tuote
 • Equitone Textura-julkisivulevy
  Vesiliukoinen, pinnaltaan hieman rakeinen akrylaattidispersio tekee Textura levystä erittäin kestävän. Textura on vahva julkisivulevy, joka tarjoaa monenlaisia esteettisiä mahdollisuuksia. Muuttamalla levyjen mittoja ja värejä on mahdollista luoda yllättäviä vaikutelmia.Texturassa on laaja valikoima raikkaita värejä, jotka mahdollistavat yllättävien väriyhdistelmien luomisen.
  Tuote
 • Equitone Pictura -julkisivulevy
  Pictura on sileä ja mattapintainen julkisivulevy, jossa on naarmuuntumaton UV-kovetettu polyuretaanipinnoite. Tuotteessa on myös antigraffitipinnoite. Pictura julkisivulevyillä voidaan toteuttaa pelkistettyjä, mutta samalla hienoja korostuksia julkisivuun.Laajan väriskaalan ansiosta Pictura levyillä voidaan loihtia yksilöllinen julkisivu mitä erillaisempiin asuinrakennuksiin, kerrostaloihin, liike- ja toimitiloihin.
  Tuote
 • Emaloidut julkisivulevyt.
  Tuote