tulosta per sivu

Sisäverhouslevyt (8)

(Yhteensä märkätilat kpl)
 • MASTERBOARD®-monikäyttölevy
  monikäyttöinen levy vaativiin hankkeisiin.
  Tuote
  Talo-2000 -tuoteryhmä: 266 Yhdistelmälevyt
  Suoritustasoilmoitukset (DoP)Käyttöturvallisuustiedotteet
 • Märkätilalevyt.
  Tuote
 • Fibo-Trespo -seinälevy
  laminaattipintainen seinälevy kylpy-, pesu- ja wc-tilaan, ei vaadi vesieristystä.
  Tuote
 • Wedi-rakennuslevy
  muotoutuva polystyreenilevy märkätiloihin, lämmöneristävä, voidaan laatoittaa.
  Tuote
 • Siniat WAB Märkätilalevy
  VTT sertifioitu WAB Märkätilalevy on erinomainen valinta vaativiin kosteisiin tilohin, kuten uimahalleihin, julkisiin wc-tiloihin ja kylpylöihin. WAB on myös erinomainen tuulensuojalevy ja rakennuslevy kohteisiin, jotka altistuvat rakennusaikaiselle kosteudelle. WAB on lasikuituvahvisteinen kipsipohjainen rakennuslevy. Levyn pinnassa on vettä hylkivä hydrofobinen kuitukangas ja levyn kipsiydin on erikoiskäsitelty siten, että se ei ime kosteutta.
  Tuote
 • Siniat LEKi 13 Märkätilalevy
  LEKi 13 Märkätilalevy soveltuu kosteisiin tiloihin. Silikonoitu levyn pintakartonki ja vahvistettu kipsiydin antavat levylle erikoiskovaa sisäverhouslevyä paremman kosteuden keston.Levyn ydin on kipsiä ja pinta silikonoitua kartonkia. Levyn pitkät sivut ovat kartonkipäällysteiset ja reunaohennetut. Levyn lyhyet sivut ovat suorareunaiset.
  Tuote
 • Hydropanel -kuitusementtilevy
  Hydropanel on nykyaikainen ja korkealaatuinen kuitusementtilevy, joka soveltuu seinien, lattioiden ja kattojen levyttämiseen. Käyttökohteina ovat märkätilat, osastoivat sisäseinät, sisäkatot ja katetut ulkotilat.Hydropanel on saatavana suorareunaisena ja reunaohennettuna. Reunaohennuksesta on suuri hyöty esimerkiksi märkätiloissa kun käytetään suurta keraamista laattaa.Hydropanel on turvallinen valinta. Se on palamaton, veden- ja kosteudenkestävä levy. Hydropanel ei toimi kasvualustana homeelle, eristää hyvin ääntä ja on mekaanisesti kestävä. Hydropanel on M1-päästöluokiteltu.
  Tuote
 • Glasroc® H GHOE 13 Ocean Ergo Märkätilalevy
  märkätilojen seinä- ja kattopintoihin.
  Tuote