RT tuotetieto - suorin tie asiakkaasi suunnitelmiin ja hankkeisiin

RT tuotetieto on tehokas väylä materiaalivalmistajille tuotetiedon ylläpitoon ja julkaisemiseen luokitellusti ja standardoidusti. Tuotteesi näkyvät suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja kiinteistönpidon ammattilaisten käyttämissä tärkeissä päivittäisissä työkaluissa, Rakennustiedon tietopalveluissa.

Olemalla mukana palvelussa tuotteesi tulevat varmemmin mukaan rakennushankkeisiin. Säästät aikaa laittamalla tuotetiedot vain yhteen palveluun, jota maamme johtavat urakoitsijat käyttävät RT urakoitsijan tuotetieto -sovelluksen kautta.

Pääset helposti mukaan toimittamalla tuotetietosi sähköisessä muodossa RT-tuotetietokantaan. Lisäksi voit laajentaa näkyvyyttäsi RT-tuotekortilla ja muilla lisäpalveluillamme.

RT tuotetiedossa julkaistujen rakennusmateriaalitietojen tärkein jakelukanava ovat Rakennustiedon tietopalvelut. RT-ohjeet ja tuotetiedot on linkitetty keskenään. Näin suunnittelijan ja urakoitsijan on helppo valita oikeat tuotteet hankkeisiinsa.

RT-tuotetietokannassa olevat tuotteet tulevat varmemmin valituksi hankkeisiin, sillä se tarjoaa:
• Helppokäyttöiset, luokitellut ja standardoidut tuotetiedot ja -dokumentit
• Tuotetiedot, -kuvat, sertifikaatit ja merkinnät, jotka helpottavat soveltuvuuden arviointia eri kohteisiin
• Suunnittelijoiden mallinnuskäyttöön soveltuvat tiedostomuodot
• Tuotteille pääsyn RT urakoitsijan tuotetieto -sovelluksen kautta laadittavaan Rakennuksen tuoteseloste TM -koosteeseen
• Automaattisen siirron rakennusmateriaalikaupan järjestelmiin. (Vaatii sopimuksen kaupan ja järjestelmätoimittajan välillä.)

RT-tuotekortin kautta tuotteesi pääsee suunnittelijan työpöydälle:
• RT-tuotekortti on linkitetty kiinteästi tuotteisiin liittyviin suunnittelu- ja rakennusohjeisiin Rakennustiedon tietopalveluissa.
• Se julkaistaan painetussa RT tuotetieto -julkaisussa, jota postitetaan arkkitehdeille ja rakennusliikkeiden hankintahenkilöille.
• Sijoittuu kärkeen RT tuotetiedon hakutuloksissa.
• Mukana toimialakohtaisissa uutiskirjeissä, joissa nostamme RT-tuotekortteja teemoittain.
• Mukana RT Tuoteuutisissa, sähköisessä uutiskirjeessä

RT urakoitsijan tuotetieto

Olemalla mukana RT tuotetiedossa varmistat pääsysi rakennushankkeisiin. Suurten urakoitsijoiden kanssa yhteistyössä kehitettyyn RT urakoitsijan tuotetieto -sovellukseen haetaan tuotteet sekä kelpoisuuden ja käyttöturvallisuuden osoittavat dokumentit RT tuotetiedosta. Näistä tiedoista koostetaan
Rakennuksen tuoteseloste TM. Materiaali- ja tuoteteollisuuden ja urakoitsijoiden yhteinen RT-tuotetietokanta säästää kaikkien aikaa ja vaivaa.